NTS Botech heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en produceren van producten en modules voor toepassingen waarbij precisie en stabiliteit van cruciaal belang zijn. Onze producten worden gebruikt in verschillende industrieën, bijvoorbeeld de halfgeleidersector, de grafische industrie, de machinebouw en de meetapparatuursector.

Voor het ontwerpen en produceren van dit soort toepassingen maken we gebruik van luchtlagertechnieken, hoog nauwkeurige en wrijvingsloze geleidingssystemen in combinatie met (natuurlijk) graniet, metaalcomponenten, carbonfibers, keramiek en combinaties van deze materialen.

We maken totaaloplossingen op het gebied van grote en stabiele nauwkeurige machineframes, samenstellingen en onderdelen.

NTS Botech maakt deel uit van NTS Frames & Cabinets

NTS: meer dan 70 jaar ervaring in de maakindustrie

NTS ontwikkelt, produceert, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinefabrikanten (OEM's). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit. Voorbeelden hiervan zijn de markten voor halfgeleiders, life sciences en digital printing, waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang zijn. NTS blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van de doelstellingen over de gehele levenscyclus van de machine van de klant.

Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd over systemen en modules voor de handling, transfer en positionering in machines. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers. Zo kunnen onze klanten zich optimaal concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines leveren tegen lagere kosten.

Bij NTS vormen flexibiliteit, ambitie en vakmanschap de basis voor een efficiënte samenwerking en het oplossings- en servicegericht ontzorgen van de klant. Bovendien zitten we internationaal bij onze klanten om de hoek. Zo houden we de lijnen kort en schakelen we snel.

Werken met NTS betekent: Accelerating your business!

Enkele feiten

  • Hoofdkantoor in Eindhoven, Nederland
  • Meer dan 70 jaar ervaring in de productie-industrie
  • Meer dan 1,500 medewerkers
  • Een omzet van meer dan € 210 miljoen