Ontdek techniek

Bij NTS Botech vinden we het belangrijk dat je doet wat jij het allerleukste vindt. Daarom proberen we je op zo veel mogelijk manieren kennis te laten maken met technologie. Ga aan de slag met jouw bouwwerk of leer met speciale gereedschappen omgaan bij de Tech Playgrounds werkplaats of bezoek ons tijdens de Dutch Technology Week, waar we aanwezig zijn met een leuke en leerzame activiteit!

Maak kennis met graniet en metaal

Ben je benieuwd of werken met graniet, metaal en mechatronica bij je past of zoek je een (snuffel)stageplek of leerplek? NTS Botech neemt deel aan de Helmond Stagestad-oriëntatiedagen, biedt mogelijkheden tot (snuffel)stages en daarnaast leiden we je graag rond en maken we je graag verder wegwijs binnen NTS Botech tijdens de Tech Events van Brainport Industries College.

BEZOEK ONZE TECH EVENTS BIJ NTS BOTECH

Vind jouw uitdaging in graniet en metaal

Woon je in de Peel en ben je van plan om een technische bbl-opleiding te gaan volgen? Samen met ROC Ter AA, Brainport Industries College en 10 andere maakbedrijven in de regio, zijn we in 2018 gestart met het Techniekcentrum | Brainport in Deurne. Drie dagen per week werk je mee in één van de deelnemende maakbedrijven, terwijl je op de andere twee dagen praktijk- en theorieles krijgt zodat je de beste kunt worden in jouw vakgebied.

MEER INFORMATIE OP DE WEBSITE VAN TC | B

Wil je weten hoe je je bij één van de erkende leerbedrijven ontwikkelt tot vakspecialist in allround verspanen, allround constructiewerker of onderhoudstechniek? Meld je dan aan voor een VIP bezoek om kennis te maken met een bbl-opleiding in techniek.

NTS Botech in de klas

 

NTS Botech verzorgt een gastles in de klas, waarna de leerlingen zelf onder leiding van de eigen leerkracht in een of twee vervolglessen aan de slag gaan. De gastles gaat over wat wij bij NTS Botech allemaal doen: op een interactieve manier met vragen op allerlei gebieden, leggen we uit waar graniet vandaan komt, op welke manier het bij ons komt, hoe we het bewerken, en waar het voor gebruikt wordt.

MEER INFORMATIE OVER EEN GASTLES IN JOUW KLAS

Wij zijn Brainportregio Helmond – de Peel. Een regio die staat voor daadkracht en ondernemerszin, die gevormd is door ijzersterke verbondenheid die vandaag de dag cruciaal is voor de groei van morgen.

NTS Botech werkt samen met Stichting Hightech Helmond - de Peel. Samen met 50 andere bedrijven en onderwijsinstellingen willen we met name kinderen en jongeren enthousiasmeren voor techniek in de Peelregio.

Daarnaast heeft NTS Botech de titel Erkend leerbedrijf.